Uvodna konferencija projekta „Proširenjem i diversifikacijom proizvodnih kapaciteta do konkurentnijeg poslovanja poduzeća Kircek d.o.o.“ održana je u prostorijama tvrtke Kircek d.o.o. u ponedjeljak 24. listopada 2016. godine.
Sudionicima konferencije dobrodošlicu je izrazio gosp. Dragutin Gotić, direktor tvrtke ujedno u funkciji voditelja projekta, naglasivši važnost implementacije projekta za daljnji razvoj tvrtke te praćenje trendova u branši kojom se tvrtka bavi.
Istaknuto je kako se projekt provodi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020 i da će trajati 12 mjeseci; od 22. travnja 2016. do 22. travnja 2017. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 10.101.481,23 HRK, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 3.650.966,49 HRK, a korisnik projekta tvrtka Kircek d.o.o. osigurat će preostalih 6.450.514,74 HRK za provedbu projekta.
Direktor prodaje i marketinga gosp. Silvio Gotić ujedno financijski stručnjak projekta, osvrnuo se na plan tehnološke opremljenosti u okviru provedbe projekta te pojasnio definirane projektne aktivnosti i rezultate.
Uz predstavnike tvrtke Kircek d.o.o. te zaposlenike iste, na uvodnoj konferenciji prisustvovali su i predstavnici Zagrebačke banke koja je tvrtki Kircek odobrila kredit za sufinanciranje vlastitog učešća tvrtke u projektu, predstavnici AZRA-e d.o.o. koja pruža pomoć u upravljanju provedbom projekta te predstavnici medija i to s ciljem povećanja vidljivosti i važnosti informiranja o provedbi projekta sufinanciranog EU sredstvima.

Zahvaljujemo medijima i svim sudionicima konferencije na odazivu.